Posted by: adrianbalan | November 30, 2009

Mi-e scarba sa votez …


Asta e raspunsul care il primesti de la tot mai multi romani care se uita din cand in cand la televizor sau deschid un ziar…  E raspunsul pe care l-am primit de la multi prieteni si cunostiinte.

De ce ? Pentru ca lupta politica de acum e mai mult decat murdara.

Nu mai vorbeste nimeni de programul lui politic, de ce anume o sa faca pentru tara.

Candidatii nu fac decat sa acuze, fara argumente, sa loveasca sub centura,  transformand aceasta campanie intr-o lupta in mocirla intre 2 creaturi prea murdare acum in ochii nostrii ca sa merite sa ne conduca tara.

Pe de o parte Geoana, cu ai lui Patriciu, Vantu , Voiculescu si cu trusturile lor media profita de orice mijloc sa il acuze pe Basescu. Filmul cu lovirea copilului, trucat sau nu, a fost difuzat in bucla la televiziunile lor incat nu mai conteaza ca e fals sau nu. Deja e in mintile tuturor … in curand o sa apara si un cuvant in dictionar care sa descrie fenomenul “presedintele loveste un copil, adevarat sau fals” .

Basescu raspunde si el cu argumentele lui clasice –  ca Geoana e marioneta “mogulilor”. Se prea poate(Geoana nici nu se sinchiseste sa mai nege)

E o lupta scarboasa, o lupta de gherila, o lupta in mocirla. Suntem asa de scarbiti incat nimeni nu mai vrea sa mearga la vot … “Nu am pe cine alege, intre 2 rele”.

Cam asa a fost in 2002 in Franta, cand au ajuns in turul final “Le Pen”, un extremist de dreapta, si Jaques Chirac, presedintele de stanga foarte nepopular al Frantei pe vremea aceea.  Pusi sa aleaga intre 2 rele,  francezii nu au mai ezitat in turul 2, au ales raul cel mai mic(Chirac) cu 84%.

Sper ca toti acei romani care se gandesc sa nu voteze in turul 2 pentru ca li se pare ca nici unul din candidati nu merita … sa se gandeasca ca totusi unul din cei doi e un “rau” mai mare … si apoi poate sa isi foloseasca votul …

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: